Beste ouders,

Zondag 4 juli zal de laatste les van dit seizoen zijn. Het volgende seizoen start weer op dinsdag 24 augustus.

Let op!! Voor locatie Sloterparkbad zondag 4 juli er is geen les in het diepe bad (Torenbad) ivm landelijke zwemwedstrijden. 

In de tussenliggende periode bieden we een zomerprogramma aan. Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijkheden die er zijn in de periode van 12 juli t/m 22 augustus.

Reguliere zwemlessen
Kinderen die regulier zwemles hebben in Diemen of in het Sloterparkbad kunnen tijdens de zomervakantie hun reguliere zwemlessen blijven volgen in het zwembad in Diemen.

Reguliere zwemlessen worden enkel aangeboden op zaterdag. De kosten hiervoor zijn gelijk aan de ‘normale’ reguliere lessen*.

Inschrijven kan via Hervatting Zwemles

Turbozwemmen
Kinderen die turbozwemlessen volgen in Diemen of in het Sloterparkbad mogen tijdens de zomervakantie de turbolessen voortzetten in het zwembad in Diemen. De turbolessen vallen binnen het afgenomen pakket. Hier zijn geen extra kosten voor. De lessen worden enkel aangeboden op zaterdag. Hoewel de lessen vallen binnen het reeds afgenomen pakket, is het wel van belang dat u zich inschrijft voor deze lessen.

Inschrijven kan via Hervatting Zwemles

Spoedcursus
Maak een spetterende start of trek een eindsprint naar het zwemdiploma. Iedere week van de zomervakantie bieden we weekcursussen aan.

De spoedcursus is 6 dagen per week, van maandag tot en met zaterdag en 1,5 uur per dag. Meer informatie vindt u op de website.

Inschrijvingen zomercursus 2021 geopend

We hopen jullie allemaal te zien!

Met vriendelijke groet,
Zwemschool Druppel

* Maakt u geen gebruik van de extra lessen tijdens de zomervakantie, dan stopt het lesgeld natuurlijk per 4 juli en start dit weer na de vakantie bij de eerste les.

Hulp nodig?