Drukke weken met feestdagen staat weer voor de deur, en dit jaar vallen meerdere feestdagen tegelijk met onze lesdagen. Daarom willen we u hier duidelijk informeren over onze openingstijden.

Meivakantie
Ook tijdens de meivakantie zullen de lessen doorgaan. Normaal pauzeren we tijdens de vakanties altijd even, maar ook hier om te zorgen dat de kindjes voortgang blijven boeken, hebben we ervoor gezorgd dat de lessen doorgang kunnen vinden.

Tijdens de feestdagen is het zwembad echter gesloten. Het gaat om de volgende dagen:
• Dinsdag 27 april
• Woensdag 5 mei

Eerste Pinksterdag – 23 mei
Op 23 mei zullen de zwemlessen zoals gebruikelijk doorgaan. Omdat we al veel lessen hebben gemist in de afgelopen periode vinden wij het belangrijk om de kindjes juist nu weer alle mogelijke lessen te kunnen bieden.

Hulp nodig?