Over ons

ONs VERHAAL

Zwemmen bij
Zwemschool Druppel

Zwemles moet gezond, leerzaam maar vooral plezierig zijn voor uw kind. Om die elementen te garanderen heeft Zwemschool Druppel het Zwemlesplan ontwikkeld voor kinderen vanaf 4,5 jaar.

Met het Zwemlesplan biedt Zwemschool Druppel uw kinderen een eigentijdse zwemles binnen de randvoorwaarden van het zwem-ABC, in een veilige omgeving. Het Zwemlesplan van Zwemschool Druppel is een helder en vastomlijnd lesprogramma met gediplomeerde en gemotiveerde instructeurs. Zij staan garant voor een gezonde, leerzame en vooral plezierige tijd!

Wachtlijsten

Kinderen vanaf 4 jaar kunnen bij Zwemschool Druppel worden ingeschreven. Als er op het moment van inschrijving geen wachtlijst is, dan wordt uw kind direct geplaatst. Is er wel een wachtlijst, dan wordt u telefonisch of per email op de hoogte gebracht zodra uw kind aan de beurt is.

Plaatsing gebeurt op volgorde van inschrijving. Geen zin in een wachtlijst? Vraag dan naar de mogelijkheden voor turbozwemmen. Dit zijn verkorte zwemopleidingen die door Zwemschool Druppel worden aangeboden tegen een zeer aantrekkelijk tarief!

Woon gratis een zwemles bij!

Laat je contactgegevens hier achter

Hulp nodig?