Locatie Sloterparkbad

Sloterparkbad

Het Sloterparkbad in Amsterdam is één van de grootste zwemaccommodaties van Nederland, gelegen aan de President Allendelaan. Het is gebouwd naar ontwerp van architect Roy Gelders. Het huidige zwembad opende in april 2001 haar deuren en beschikt over een 50 meterbad, een springbassin, een doelgroepenbad en een recreatiebad. Op het aan de Sloterplas gelegen buitenterrein ligt een 25 meterbad en een peuterbad. Er is daarnaast een grote ligweide en een leuke speeltuin aanwezig.

Turbo Lessen met Diploma Garantie.

Onze Turbo-lessen zijn speciaal ontworpen om kinderen op een snelle en efficiënte manier te leren zwemmen. Met ons ervaren team van instructeurs en kleine groepen van maximaal 8 kinderen, kan je kind verzekerd zijn van individuele aandacht en een optimale leerervaring. We bieden een diploma garantie, zodat je met vertrouwen kunt inschrijven voor onze Turbo-lessen. Een turbo les duurt 1,5 uur per keer.

Om deel te kunnen nemen aan de turbolessen moet uw kind voldoen aan de volgende eisen en deze worden getest tijdens een voorzwemtest:

  • Minimaal 5 jaar oud zijn
  • Geen angst hebben voor water en onder water durven gaan
  • Goed kunnen functioneren in een groep
  • Langere tijd geconcentreerd kunnen blijven
  • Enige vorm van doorzettingsvermogen bezitten

 

 

Reguliere lessen:

Naast onze Turbo-lessen bieden we ook reguliere lessen aan voor een betaalbare prijs van slechts 14,50 euro per les. Ons Reguliere les is geschikt voor kinderen die op een rustiger tempo willen leren zwemmen en de start leeftijd is vanaf 4.5 jaar.

 

Schrijf je kind nu in voor onze exclusieve zwemlessen
en geef ze de beste zwemstart!Locatie:
Sloterparkbad
Pres. Allendelaan 3
1064 GW Amsterdam

Tarieven

Zwemlespakketten

De kosten zijn exclusief de administratiekosten en de kosten voor het afzwemmen/diploma.

Hulp nodig?