Openingstijden december

Een drukke maand met feestdagen staat weer voor de deur, en dit jaar vallen meerdere feestdagen gelijk met onze lesdagen. Daarom willen we u hier overzichtelijk informeren over onze openingstijden.

Pakjesavond – 5 december
Op 5 december zullen de zwemlessen zoals gebruikelijk doorgaan. Omdat we al veel lessen hebben gemist in de afgelopen periode vinden wij het belangrijk om de kindjes juist nu weer alle mogelijke lessen te kunnen bieden.

Kerstvakantie
Ook tijdens de kerstvakantie zullen de lessen doorgaan. Normaal pauzeren we tijdens de vakantie’s altijd even, maar ook hier om te zorgen dat de kindjes voortgang blijven boeken, hebben we ervoor gezorgd dat de lessen doorgang kunnen vinden.
Tijdens de feestdagen is het zwembad echter gesloten. Het gaat om de volgende dagen:
• Vrijdag 25 december
• Zaterdag 26 december
• Vrijdag 1 januari 2021

Afzwemmen A-diploma
In het weekend van 12 december kunnen kindjes afzwemmen voor het A-diploma. Of uw kindje kan afzwemmen, hoort u tijdens de laatste les voor de afzwemdatum. Voor de lokaties geldt het volgende afzwemdatum:
Diemen Zaterdag 12 december
Amsterdam Zondag 13 december

Hulp nodig?