Wat hebben we jullie gemist, eindelijk mogen jullie weer met ons komen zwemmen.

Vanaf aankomende zaterdag starten de zwemlessen voor een beperkte groep. Het ondiepe bad blijft nog even dicht, maar alle kindjes die al in het diepe bad zwemmen voor het A, B en C en zwemvaardigheid diploma zijn vanaf zaterdag weer welkom.

Waarom blijft het ondiepe bad nog even dicht?
In het ondiepe bad hebben de kinderen nog hulp nodig bij het zwemmen en blijven drijven, waardoor wij de afstand van anderhalve meter tot de kindjes niet kunnen bewaren. Zwemles in het ondiepe bad is daarom op dit moment nog niet mogelijk binnen de veiligheidsvoorschriften van het RIVM.

Via onderstaande link kun je ons Corona Protocol lezen. In het protocol staan de regels die wij en jullie moeten hanteren. Wij verzoeken je vriendelijk om dit goed door te nemen zodat we de veiligheid van eenieder kunnen waarborgen. In het protocol vind je ook een link naar een film met instructies voor de route die geldt in het zwembad.

Download protocol

Heb je nog vragen? Je kunt ons een berichtje sturen via Whatsapp of bellen op 0684610926.

 

Hulp nodig?